Søg produkt:

Returnering


Udvidet returnering i juleperioden indtil 31. januar 2018
for ordrer afgivet mellem 23. november - 31. december 2017*

Vi tilbyder vores kunder en ekstra mulighed for at returnere varer i juleperioden, uanset fortrydelsesret og garanti. Ordrer, der bliver afgivet i perioden 23. november - 31. december 2017 kan returneres til enhver tid før midnat d. 31. januar 2018. Ønsker du at udnytte denne særlige returret i juleperioden, skal du blot sende de købte varer tilbage til os.
Følg venligst den nedenstående procedure.Vi refunderer alle ubrugte varer, der returneres i deres originale emballage, og hvor de dertilhørende mærkater stadig er intakte, inden for 14 dage efter modtagelsen af varen. Vi accepterer kun varer, der er købt i en af Fjällrävens webshops.

Når du fortryder dit køb, bedes du enten anvende vores online refunderingsformular eller returnere din vare ved at følge nedenstående trin.
 


 

Vil du lette returneringen, anbefaler vi, at du følger nedenstående trin: 

1. Brug retursedlen, som du har modtaget med din Fjällräven-pakke, og angiv her årsagen for din returnering. Brug venligst numrene 1 til 8 for at angive årsagen til returneringen.

2. Kontakt vores kundeservice for at modtage en forudbetalt forsendelsesetiket via e-mail (customerservice@fjallraven.se) eller på telefon 0046 (0) 8 54518688

Når du kontakter vores kundeservice, bør du oplyse følgende: Navn - ordrenummer - adresse - telefonnummer.

Bemærk venligst: Der vil blive opkrævet et fast gebyr på 99,- DKK for den forudbetalte forsendelsesetiket.

3. Efter du har kontaktet vores kundeservice, vil du modtage en forudbetalt forsendelsesetiket via e-mail.

4. Pak varen/varerne samt returneringssedlen i en velegnet emballage. Du kan med fordel anvende den emballage, som varerne blev leveret i. Du kan også anvende en anden emballage, hvis du måtte ønske dette.

5. Klæb forsendelsesetiketten, du har modtaget af vores kundeservice, uden på emballagen.

6. Lad pakken blive hentet af pakkeposten eller tag den med til et postkontor eller fragtcenter.


Refundering

Vi refunderer via den samme betalingsmetode, du anvendte ved dit køb. Eksempel: Hvis du betalte med kreditkort, indsætter vi beløbet på den pågældende konto. Refunderingen sker inden for max. 14 dage efter modtagelsen af de refunderede varer. 

Garanti

Vi yder en garanti på 2 år, og garantiperioden løber fra modtagelsen af varerne. Hvis vi godkender reklamationen, refunderer vi dine udgifter til returporto.

Hvis du ønsker at påberåbe dig din ret i henhold til garantien og få tilsendt en forudbetalt returetiket, skal du kontakte vores kundeservice pr. e-mail (customerservice@fjallraven.se) eller på telefon (0046 (0) 8 54518688).


 

Bemærkning til den særlige returret i juleperioden: 

* Det er nok at returnere de købte varer inden midnat d. 31. januar 2018 for at overholde tidsfristen. Vi refunderer pengene for denne type julevarer inden for max. 14 dage, forudsat at du returnerer varen i den originale emballage, og at produktet er ubrugt og ej beskadiget. Vi refunderer købsprisen, men tilbagetaler ej udgifterne til fragt eller omkostningerne vedr. returneringen. Denne udvidede og frivillige returpolitik i juleperioden påvirker ikke dine lovmæssige rettigheder. Især fortrydelsesretten og din lovbestemte garanti vil ikke blive påvirket.

For at modtage din pakke før jul, bestil inden: 2015-12-17T15:00 Udvidet returnering i juleperioden indtil 15. januar 2016 for ordrer afgivet mellem 20. november - 31. december 2015