Søg produkt:

Om Fjällräven

Mere end 50 år i naturens tjeneste

Lige siden Fjällräven blev grundlagt, har vores drivkraft været at udvikle produkter, som gør det lettere for mennesker at nyde naturen.

Åke Nordin var blot 14 år, da han byggede den rygsækramme, som blev spiren til virksomheden Fjällräven. Åke var spejder og elskede at være ude i naturen, men han var ikke tilfreds med datidens rygsække, der hængte som ukomfortable poser mod lænden. Han havde læst i et blad, at hvis man skulle bære noget tungt, skulle vægten placeres højt og tæt på ryggen, så før en vandretur byggede han en rygsækramme af træ, som han syede en bæresæk til. Ude på fjeldet vakte hans rygsæk stor nysgerrighed hos andre vandrere, og Åke modtog flere bestillinger.

Rygsækrammen blev starten på virksomheden Fjällräven, som Åke Nordin grundlagde ti år senere i hjembyen Örnsköldsvik.

Elskede klassikere

Der er gået mere end 50 år, siden Fjällräven begyndte sin vandring, og Fjällräven-udstyr har været anvendt og elsket af generationer af friluftsmennesker verden over. Flere produkter er med tiden mere eller mindre blevet klassikere, såsom Grønlandsjakken fra 1968, Vidda-bukserne fra 1999, Kånken-rygsækken fra 1978 og Expedition-dunjakken, som blev skabt i 1974. Og mange produkter har modtaget ærefulde udmærkelser for funktion og miljøtænkning, såsom Keb Trousers og rygsækken Kajka, for blot at nævne nogle få, nyere eksempler.

Inspiration fra naturen

Udviklingen fortsætter, og vi, der arbejder med Fjällräven, fortsætter med at lade os inspirere til nye produkter og løsninger, når vi selv er ude i naturen. Og præcis som da det hele begyndte i 1960, brænder vi for at udvikle slidstærkt, tidløst og funktionelt friluftsudstyr, opføre os ansvarligt over for andre mennesker, dyrene og naturen samt inspirere til og fastholde folks interesse for friluftsliv.

På Fjällrävens internationale websted www.fjallraven.com kan du læse mere om virksomheden, vores produktfilosofi, historie og arbejde med bæredygtighed. Webstedet er på engelsk og findes også på tysk og svensk.

Du kan også følge vores arbejde på www.facebook.com/Fjallraven. Via Facebooksiden kan du også stille spørgsmål til os.

Vi ses derude!

For at modtage din pakke før jul, bestil inden: 2015-12-17T15:00 Udvidet returnering i juleperioden indtil 15. januar 2016 for ordrer afgivet mellem 20. november - 31. december 2015