Søg produkt:

Ansvarlig adfærd

Fjällrävens målsætning er at fremstille produkter, som holder længe, er slidstærke, funktionelle og tidløse, for at vi har så lille en negativ indvirkning på miljøet som muligt. Sådan har vores produktionsfilosofi set ud, siden Fjällräven blev grundlagt i 1960.

At arbejde for bæredygtighed handler om at sørge for, at fremtidige generationer kan få samme livskvalitet som os, og det er et arbejde, som har både miljømæssige, økonomiske og sociale dimensioner. I 2013 søsatte vi derfor The Fjällräven Way som central politik for virksomhedens arbejde med ansvarlighed.

Fjällrävens initiativer kommer til udtryk på mange måder, lige fra hvordan vi fremstiller produkterne, og hvilke materialer vi anvender, til initiativer inden for dyrebeskyttelse samt arbejdsmiljø og -vilkår for vores medarbejdere. Det handler også om aktiviteter, der har til formål at udbrede kendskabet til friluftsliv og naturen gennem arrangementer såsom Fjällräven Polar og Fjällräven Classic. Vi gennemfører desuden konkrete støtteaktiviteter som f.eks. vores arbejde for at bevare den udryddelsestruede skandinaviske polarrævsstamme (et dyr, der ligger os ekstra meget på hjerte, fordi det har givet navn til vores virksomhed – Fjällräv er det svenske navn for polarræven).

Velkommen til vores CSR-portal

På vores internationale CSR-portal har vi samlet oplysninger om forskellige aspekter af bæredygtighed, og vi forklarer de principper og målsætninger, som danner grundlaget for The Fjällräven Way. Portalen er på engelsk og findes også på tysk og svensk.

Du kan følge vores arbejde på vores blog www.fjallravenbloggen.com og på www.facebook.com/Fjallraven. Via Facebooksiden kan du også stille spørgsmål til os.

"Vi er overbevist om, at den eneste måde, vi fortsat vil kunne nyde en ren natur med balance i økosystemet på, er ved at bidrage til at beskytte og bevare den".

På CSR-portalen kan du læse om følgende:

• Materialevalg og produktionsmetoder Vi arbejder løbende med at forbedre processer, vælge gode råmaterialer og mindske forbruget af vand, energi og kemikalier.

• Dyrebeskyttelse Vi har aldrig accepteret, at dyr behandles dårligt i forbindelse med fremstillingen af vores produkter, og derfor har vi blandt andet en af friluftsbranchens strengeste dunprocesser.

• Fair produktion - Vi stræber efter at forbedre vilkårene og tage konkrete, positive initiativer til social udvikling hos vores underleverandører.

• Velbefindende og sundhed Vi ser det som en selvfølge, at vores medarbejdere har et sundt og sikkert arbejdsmiljø.

 Inspiration til friluftsliv Vi arbejder for, at flere får øjnene op for friluftslivet og interesserer sig for naturen, da vi mener, at det er grundlaget for et ægte miljøengagement.

Les mer om Fjällrävens ansvarsområder på www.fjallraven.com

For at modtage din pakke før jul, bestil inden: 2015-12-17T15:00 Udvidet returnering i juleperioden indtil 15. januar 2016 for ordrer afgivet mellem 20. november - 31. december 2015