Hunting Responsibility

vores ansvar

For dyrene og naturen

I Sverige har vi en lang tradition for jagt med høj etik, der beskytter naturen, dyrene og det økosystem de skaber sammen. Det er en oprindelig og autentisk aktivitet til at kontrollere en bestand på, og den giver samtidig mulighed for at tilberede og spise smart, sund mad fra de lokale omgivelser og vise vores børn en bæredygtig måde at leve på, mens vi nyder oplevelser i naturen med alle sanser.

Vi tilstræber den samme høje etik som friluftsvirksomhed. Naturen er vores udgangspunkt, når vi designer, når vi vælger materialer og når vi beslutter, hvor vi vil fremstille vores tøj og udstyr.

Det stiller høje krav til os selv og vores leverandører. Nogen gange må vi gå på kompromis, og nogen gange laver vi fejl, men vi prøver på at lære fra dem, udvikle og tilpasse. Vi giver ikke op. Vi læner os aldrig tilbage, slapper af og tænker, at det, vi gør lige nu, er godt nok.

Hos Fjällräven er begrebet "plads til forbedring" dybt forankret i alle os, der arbejder her. Ved at inspirere flere til at udforske friluftslivet og alle de positive effekter håber vi, at flere vil synes om det, naturen tilbyder os - og med vores fælles indsats - vil blive ved med at tilbyde os i fremtiden.

Læs mere under vores "ofte stillede spørgsmål"