Slidstærkt
 Kan tilpasses vejret med Greenland Wax
 Åndbart

G-1000 er vores vigtigste materiale. Vi bruger det til alt fra rygsække til jakker og bukser. Det er et tætvævet stof, fremstillet af 65 % polyester og 35 % bomuld, og ved at give det Greenland Wax kan det tilpasses meget forskellige klimatiske forhold. Så med den rette pleje kan det holde i evigheder og være med dig på alle slags eventyr.

Since 1968

Siden vi lancerede G-1000 i 1968 har vi udviklet en serie af forskellige versioner. De er alle slidstærke, åndbare, vindafvisende og yder beskyttelse mod UV-stråler. Ved at tilføre dem Greenland Wax, bliver de også vandafvisende og endnu mere vindafvisende og holdbare. Men hver af vores fem versioner af G-1000 har sine egne specifikke fordele. Find ud af mere herunder.

Care & Repair

G-1000

Greenland Wax består af en blanding af bivoks og paraffin, og det gør det til en enkel, natur-inspireret løsning på de udfordringer, man finder i naturen. De fleste af vores G-1000-materialer leveres for-voksede, men det er stadig en god ide at vide, hvordan du påfører og fjerner voksen, så du kan tilpasse din jakke til forholdene.
Læs mere
G-1000-MATERIALER Outdoor-stoffet du kan stole på