Slidstærkt
 Kan tilpasses vejret med Greenland Wax
 Åndbart

G-1000 er vores vigtigste materiale. Vi bruger det til alt fra rygsække til jakker og bukser. Det er et tætvævet stof, fremstillet af 65 % polyester og 35 % bomuld, og ved at give det Greenland Wax kan det tilpasses meget forskellige klimatiske forhold. Så med den rette pleje kan det holde i evigheder og være med dig på alle slags eventyr.

Since we launched G-1000 in 1968, we’ve developed a range of different versions.

Since 1968

Siden vi lancerede G-1000 i 1968 har vi udviklet en serie af forskellige versioner. De er alle slidstærke, ventilerende og vindafvisende. Ved at tilføre dem Greenland Wax, bliver de også vandafvisende og endnu mere vindafvisende og holdbare. Men hver af vores fem versioner af G-1000 har sine egne specifikke fordele. Find ud af mere herunder.
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

G-1000

Greenland Wax består af en blanding af bivoks og paraffin, og det gør det til en enkel, natur-inspireret løsning på de udfordringer, man finder i naturen. De fleste af vores G-1000-materialer leveres for-voksede, men det er stadig en god ide at vide, hvordan du påfører og fjerner voksen, så du kan tilpasse din jakke til forholdene.
Læs mere
The outdoor fabric you can count on. Buy G-1000 products from Fjällräven Online Store.
G-1000-MATERIALER Outdoor-stoffet du kan stole på
Et produktudvalg Fremstillet af G-1000