Welcome warmth, even when damp. Buy our G-Loft Supreme products from Fjällräven Online Store

G-Loft Supreme®

Dejligt varm, selv når det er fugtigt

Hurtigtørrende
Stærkt komprimerbart
Let at vaske

I de fleste tilfælde vælger vi naturmaterialer frem for menneskeskabte udgaver. Men når du har brug for varme i kolde, fugtige omgivelser, så er syntetisk isolering at foretrække.

G-Loft® Supreme er udviklet af isoleringeksperter hos Goldeck Textil i Østrig, og er fremstillet af en blanding af tynde, hule polyesterfibre – 10 % af dem er genanvendte – som har en naturlig, klyngedannende egenskab, som skaber små luftlommer på samme måde som dun. Og det er disse lommer, der isolerer mod kulden ved at holde på din egen kropsvarme. 

Det helt særlige ved G-Loft Supreme® er dets evne til at genfinde sin oprindelige form, efter at det har været komprimeret. Denne ”hukommelseseffekt” skyldes fibrene i den genanvendte polyester. De er mere stive end deres helt nye modstykker, og det giver materialet dets spændstighed. Og denne evne varer ved efter gentagne vaske og lang tids brug.

Welcome warmth, even when damp. Explore our G-Loft Supreme® products

Care & Repair

G-Loft Supreme

I modsætning til dun er G-Loft® Supreme let at rengøre og pleje. For at få mest muligt ud af dit tøj og udstyr, kan du tjekke vores plejeguide.

Læs mere
Et produktudvalg Fremstillet af G-Loft Supreme