Følg vores eventyr


Vi elsker eventyr udendørs. Og vi elsker at dele dem med dig. Vi ønsker at inspirere dig og forhåbentlig opmuntre dig til at slå følge med os på vores ture med naturen.

Help us to inspire and enable more people to walk with nature
The Foxtrail

Vil du vide mere om den nyeste udvikling, nyheder om bæredygtighed, hvordan vi arbejder, og møde nogle af de mennesker som inspirerer os? Har du brug for tips og hjælp til friluftslivet? Eller hjælp til at vælge udstyr? Så er vores blog, The Foxtrail, det helt rigtige.

Fjällräven Classic is more than just a trek; it’s a celebration of the outdoors.
Fjällräven Classic - More than a trek

Det begyndte i Sverige, men nu har vores elskede friluftseventyr strukket sig over hele kloden. Læs mere om hvordan du kan forberede dig, opdag forskellige lokationer, se ruter og lær mere om hvad der indgår.

300km of Arctic wilderness. More than 200 highly skilled sled dogs and a group of ordinary people just like you. This is Fjällräven Polar, a journey you’ll never forget.
Fjällräven Polar

Hvert år er en udvalgt gruppe ansøgere med os på et livsændrende eventyr: En 300 km hundeslædetur gennem det skandinaviske arktiske landskab. Vil du være med? Find ud af hvad det drejer sig om samt hvad du skal gøre for at ansøge. Og mød nogle af hundene, selvfølgelig.