Søg produkt:

article

Skaljakker

En skaljakkes funktion er at beskytte dig mod vind, væde og anden ydre slitage. Skaljakken skal også interagere med de andre lag ved at slippe fugt ud. Vi fremstiller skaljakker i tre forskellige typer materiale:

Skaljakker i G-1000: Slidstærke og tilpasningsegnede
Skaljakker i Hydratic og ECO-SHELL: Vandtætte, vindtætte og ventilerende
Skaljakker i MicroTravel: Lette, ventilerende og hurtigttørrende.

Skaljakker i G-1000 – slidstærke, ventilerende og tilpasningsegnede

Alt for ofte tager vi for tætte skaljakker på. Som en dårlig vane kommer vandtætte skaljakker på, selv når regnen ikke øser ned. En forklaring på dette kan være, at mange overvurderer den såkaldte ”åndbarhed” og slidstyrken ved membrantøjet. Ganske vist giver de en vis ventilation og beskyttelse mod en barsk natur – men de kommer ikke i nærheden af en jakke i G-1000.

Jakker i vores slidstærke og tilpasningsegnede G-1000-stof er udmærkede alternativer året rundt. Jakkerne er uhørt modstandsdygtige mod slitage, de er vind- og vandafvisende, og en G-1000 jakke beskytter oven i købet mod irriterende myggestik. Sammenlignet med en jakke med membraner har de også en overlegen ventilation. Du kan nemt forstærke G-1000 jakkens egenskaber med en større eller mindre Grønlandsvoks.

Søger du en slidstærk skaljakke, som skal kunne tåle en hård behandling, er en skaljakke i G-1000 noget for dig.

Skaljakker i Hydratic eller ECO-SHELL – vandtætte, vindtætte og ventilerende

Søger du komplet beskyttelse mod vind, vand og sne, samtidig med at du vil slippe så meget kropsfugt ud som muligt, er vores skaljakker i Hydratic eller ECO-SHELL noget for dig.

Disse skaljakker holder dig tør under de mest ekstreme og vedholdende skybrud. Uanset om du vandrer eller ligger ned på et vådt underlag. Skaljakker i Hydratic og ECO-SHELL lukker den vind ude, som ellers tager varmen fra dig. Noget, som frem for alt er almindeligt i områder med meget koldt klima eller på store højder. Disse skaljakker slipper også din kropsfugt ud. Dette sker både gennem materialet, som har nogle mikroskopisk små porer, der er mindre end en vanddråbe, men større end vanddampe, og gennem smarte ventilationsløsninger, netlommer og skorstenskraver.

Vil du kunne blive forpustet uden at blive gennemblødt af sved, når regnen står ned i stænger, så er skaljakker i Hydratic eller ECO-SHELL noget for dig.

Skaljakker i MicroTravel – kølige, hurtigttørrende og lette

Disse jakker er udviklet til forårs- og sommerbrug samt til safarier og andre eventyr på de varmere breddegrader. Jakker i MicroTravel (MT) er kølige og hurtigttørrende, og UV-beskyttende skaljakker i MT er desuden praktisk taget krølfri. De er utroligt lette og fylder ikke ret meget i oppakningen. Jakkerne har praktiske lommer og mange funktioner, som gør det let for dig, når du er ude på eventyr i varmen.

Vil du kunne føle dig kølig på dine eventyr, er skaljakker i MicroTravel (MT) noget for dig.

For at modtage din pakke før jul, bestil inden: 2015-12-17T15:00 Udvidet returnering i juleperioden indtil 15. januar 2016 for ordrer afgivet mellem 20. november - 31. december 2015