Søg produkt:

article

Skallag

Yderlagets funktion er at beskytte dig mod vind, regn og andet udvendigt slid. Det skal også samarbejde med de andre lag ved at udlede fugt. Om foråret, sommeren og efteråret fungerer membrantøj godt, men på de barske vinterdage bør du vælge det funktionelle materiale, G-1000.

Yderlaget, eller "3. lag", er det lag, som har til formål at holde regn, vind og andre elementer ude. Samtidigt skal det kunne lede den fugt væk, som dannes indvendigt, ved at være "åndbart". Yderlaget skal have nemt tilgængelige lokker, justerbare ærmeopslag og benslutninger samt en justerbar hætte. Lynlåse og andre reguleringer skal fremstilles, så de er nemme at betjene, selv med handsker på.

G-1000 vs. Hydratic- og GoreTex-membraner

I mange år har membranprodukter, f.eks. Hydratic and Gore-Tex, været populære til vinterbeklædning. Flere og flere har dog fået øjnene op for fordelene ved det holdbare G-1000. Derfor har vi gendesignet vores klassiske anorak. Hovedårsagen til, at G-1000 er det foretrukne materiale om vinteren, er, at det kan afvise vind og sne, samtidig med at det tilbyder uovertruffen ventilation og holdbarhed. Sammenlignet med G-1000 er membranjakker mere påvirkelige og har dårligere ventilation, hvilket betyder, at du begynder at svede nemmere og kan blive kold. Hvis du leder efter en funktionel anorak, bør du se efter Mårma Anorak.

Vi vil dog gerne understrege, at ydermaterialer som Hydratic og GoreTex er perfekte til regnvåde dage om foråret, sommeren og efteråret. Vi har været involveret i udviklingen af Hydratic, så vi kender fordelene ved membrantøj særdeles godt. Hvis du leder efter godt membrantøj til vinterbrug, anbefaler vi Aajma Jacket til herrer og Jarhta Jacket til damer. Du kan finde flere oplysninger om vores Hydratic-jakker i produktafsnittet.