Søg produkt:

article

Vælg tøj till din rejse

100 procent syntetisk materiale bliver alt for varmt. Du har brug for noget, der ikke krøller, som giver UV-beskyttelse, men som også kan "ånde". Se efter produkter, der er fremstillet af Micro Travel (MT) eller Comfort Travel (CT), så bliver du tilfreds.

Vælg let tøj

Du ønsker ikke at bære omkring på store, klodsede klæder og tunge tasker. Plads er altid en mangelvare, når man er på rejse, og vægten ønsker man altid at minimere. Se efter lette produkter. Endnu engang er Fjällrävens Micro Travel (MT) eller Comfort Travel (CT) de perfekte materialer. De er lette og fylder kun lidt i oppakningen.

UV-beskyttelse

Solen er stærk, når man tager på safari. Sørg for, at tøjet giver dig den UV-beskyttelse, du har brug for.

Antibakterielt og krølfrit

Nogle gange har du måske tid og overskud til at vaske dit tøj, men næppe at stryge det. Vore bambusskjorter er både krølfri og har naturligt antibakterielle egenskaber, hvilket indebærer, at materialet modvirker dårlig lugt. De er også meget ventilerende. Så hvis du har en bambusskjorte på dig, vil du kunne nyde endnu mere af naturoplevelserne.

Tænk på farven

Vælg jakker og bukser, som er lyst beige, lyst kaki eller jordfarvede. Disse farver gør dig mindre synlig for dyrene. Støv og snavs ses også mindre tydeligt. Kig for eksempel på vores rejsetøj i Kenya- och Zambia-serien.

Afsted med zip off

På få sekunder kan du forvandle jakken til en vest og bukserne til shorts med zip off-tøj. Træk lynlåsen op for at tage ærmer og ben af og – vips! – har du køligere tøj. Når det bliver køligere hen imod aften, og myggene angriber, er det bare et spørgsmål om at sætte dem på igen med lynlåsen. Smidigt!

Funktionelle lommer

Mange fremstillere sætter lommer på tøjet, for at det skal se smart ud. Vi siger ikke, at det er direkte forkert, men det bliver sjældent helt rigtigt, og det er ikke sådan, vi arbejder, når vi udformer nyt tøj. Vi drives af funktionalitet, og hver lomme på Fjällräven-tøj har et formål. Det er derfor, du finder lommer til guidebøger, fotoudstyr, mellemmåltider og alt andet, som du kan tænkes at få brug for, i vores tøj.

Når du kan stole på dit udstyr, nyder du oplevelserne mere. Pak smart, og hav en god tur!

For at modtage din pakke før jul, bestil inden: 2015-12-17T15:00 Udvidet returnering i juleperioden indtil 15. januar 2016 for ordrer afgivet mellem 20. november - 31. december 2015