Søg produkt:

article

Valg af sovepose

For at gøre valget af sovepose lidt nemmere for dig, har vi samlet nogle ting, som du bør overveje, når du skal finde en sovepose, der passer til dig og dine behov.


Johan Skullman vores udendørs ekspert og produktspecialist giver sine bedste tips om at vælge en sovepose.

Temperatur

Som tommelfingerregel skal du forberede dig på kulden Vælg derfor en sovepose med et temperaturområde, der overlapper den lave ende af det, du forventer. Du kan altid åbne lynlåsen og udlufte soveposen, hvis det bliver for varmt. Til sommercamping skal du se efter en sovepose til +5 °C, til forår og efterår til -10 °C og til vinterbrug omkring -20 °C. I vores sortiment kan du finde soveposer til alle årstider.

Samlet vægt

Hvor meget vægt vil du bære? Du kan måske finde en billigere sovepose end vores til din tur, men vægten vil gøre rygsækken unødvendig tung. Dunsoveposer er normalt lettere end soveposer med syntetisk fyld.

Størrelse, når den er sammentrykket

Hvis soveposen er let, men stadig fylder meget, bør du fortsætte søgningen. Plads er en knap ressource, og du får brug for den. En dunsovepose kan normalt trykkes sammen til ca. halv størrelse af en tilsvarende sovepose med syntetisk fyld.

Generel størrelse

Vores soveposer fås i normal og lang størrelse. Find ud af, hvilken der passer dig bedst.

Isoleringstype

Skal den være med dun eller syntetisk fyld, som f.eks. Supreme Microloft? Tja, det er op til dig at afveje fordele/ulemper. Dunsoveposer vejer mindre og kan trykkes mere sammen. Syntetiske soveposer er mere modstandsdygtige over for fugt, og de er også nemmere at holde rene.

For at modtage din pakke før jul, bestil inden: 2015-12-17T15:00 Udvidet returnering i juleperioden indtil 15. januar 2016 for ordrer afgivet mellem 20. november - 31. december 2015